İSTANBUL / FATİH - Silivrikapı Anaokulu

Silivrikapı Anaokulu

Mevlana Kapı Mah. Bala Tekke Sk. No1 Fatih/İstanbul
Vizyon
Amacımız mutlu olan ve mutlu eden, geleceğe ışık tutan, yaratıcı hayal gücüne sahip, hayata güler yüzlü, öz güveni güçlü özgür bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Biz; öğrencilerimizin bütün gelişim alanlarını destekleyici, onları bir üst eğitim kurumuna hazırlayan çağın gerekleri ile donanmış eğitim ortamlarında; üretken, problem çözebilen, özgüveni gelişmiş, milli ve manevi değerlerini bilen bireyler yetiştirmek için varız
Öğretim Şekli :Tam Gün - Yarım Gün
Çocuk Kulübü Etkinlikleri - Satranç - İngilizce - Halk Oyunları
Eko- Okullar (Çevre Dostu Okul)
Diğer Hususlar
Kurumumuz için öğrenci, öğretmen ve aile önemlidir. Kurumumuz 36-66 aylık çocukların var olan becerilerini ortaya çıkartıp geliştirme felsefesi üzerine kurulmuştur. Özverili ve donanımlı çalışma kadromuz bizi diğer kurumlardan farklı kılmaktadır. Disiplinli, düzenli, huzurlu, planlı, programlı, kendini yenileyen, değişime açık dinamik bir kadroya sahibiz. Seminerler, alan gezileri ve gösteriler düzenlemekle birlikle daha donanımlı ve verimli bir okulöncesi ortamı kurum olarak hayalimizdir.